9 Temmuz 2011 Cumartesi

GELECEĞE ÜMİT'LE BAKIYORUM


Fazla Kilolarla Önce Yaza Sonra Güze; Kısaca Tüm Mevsimlere Merhaba Kampanyası : 9 al 2 öde

Sanki önceki mevsimlerde aynı manzara yokmuşçasına bu yaza; ardından da güze fazla kiloların bünyemde yarattığı hasarla girdiğimi beyan eder, genlerimi esefle kınarım. Ne diyeyim? Diyet yaptığımda mı ben böyle olurum. Yoksa böyle olduğumda mı gelir diyet. Ayrıca bunun Ümit’le ne ilgisi var? Akşam, yine akşam, yine akşam… Anlamadığım şey bu coğrafyanın kadınlarının çoğunda bir “fazla kilo sorunu” var; amma velakin plajlarda hâlâ slip mayo giyen, atletik, kır saçlı adamların olması nasıl bir gen dizilimi mucizesidir?! Fedon kılıklı bu amcalar, çok da güzel bronzlaşıyor. Benim gibilere ise, bu manzaranın şaşırtıcılığı karşısında göbeğinde tabak kırmak düşüyor.  Şaşırtıcı demişken, aklıma şaşırtıcı benzerliklerden biri geldi. Haydi, alt başlığa zıplayarak görselle izah bulalım; bulduralım.

ŞAŞIRTICI BENZERLİKLER KUŞAĞI

Gorillaz Dayısı ile Yayından Kaldırılmakta Olan Dizilerden Üsküdar'a Giderken’deki Eleman Arasındaki Şaşırtıcı Benzerlik

1 yorum:

  1. dikkatle bakarsanız, ümit panpanın sağ el bileğinin hemen yanıbaşında yörüngeye oturmuş uyduyu görebilirsiniz. hey maşşallah.

    YanıtlaSil